KINHTO TREYLER

Το γραφείο της ΕΑΑΣ/Ν. Φλώρινας είναι ανοικτό Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες από 10:30 πμ έως 12:30 μμ

ΜΠΑΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ  Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Σάββατο 21 Ιαν 2017, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Φλώρινας και η Βράβευση Αριστούχων μαθητών τέκνων των μελών του Παραρτήματος. 

Στην Εκδήλωση παρευρέθησαν, ο Υδκτης του 1ου ΣΠ ,ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξκων, το σύνολο των μελών με τις οικογένειές τους, καθώς και φίλοι του Παραρτήματος.













ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ Ε.Φ. ΝΙΚΗΣ 


Την Τρίτη 27 Δεκ 2016, ημέρα Τρίτη το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Παραρτήματος της Ε.Α.Α.Σ Ν. Φλώρινας, επισκέφθηκαν το Ε.Φ. Νίκης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό του φυλακίου λόγω των εορταστικών ημερών, της έλευσης του Νέου Έτους και τη προσφορά  συμβολικών δώρων, στους Στρατιώτες του Φυλακίου Νίκης και  Ε.Φ.  Βροντερού .






Ημερησία εκδρομή  στο Μέτσοβο - Ιωάννινα στις 11/12/2016


Στις 11 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Κυριακή, το ΤΣ του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. Ν. Φλώρινας πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή, στο Μέτσοβο - Γιάννενα,με μέλη και φίλους του παραρτήματος.











Εκδηλώσεις Εορτής Αγίας Βαρβάρας 


Την 04 Δεκ 2016, ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο Στρδο «ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ» στο Αμύνταιο η γιορτή της Αγίας Βαρβάρας,  Προστάτιδας του Πυροβολικού.

Στην τελετή η οποία διοργανώθηκε με μέριμνα της 106 Α/Κ ΜΜΠ, παρευρέθησαν
το Τ.Σ.  της ΕΑΑΣ Ν. Φλώρινας με μέλη του Παραρτήματος.








Εκδηλώσεις  για την 28η Οκτωβρίου .



Στις 28 Οκτωβρίου 2016 ημέρα Παρασκευή , γιορτάστηκε  η Επέτειος του ΟΧΙ , 
με δοξολογία στη Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, με συμμετοχή της Δκης και στελεχών του 1ου ΣΠ, αντιπροσωπία  μελών  του παραρτήματος της ΕΑΑΣ Φλώρινας και κατάθεση στεφάνου από τον αντιπρόεδρο της ένωσης στο μνημείο τής πλατείας  Γ.Μόδη.








Επετειακές εκδηλώσεις στο Βίτσι 28/08/2016


Πραγματοποιήθηκαν την 28 Αυγ 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 σε Γράμμο και Βίτσι παράλληλα, οι εορτασμοί των επετειακών εκδηλώσεων για  απότιση φόρου τιμής στους πεσόντες Αξιωματικούς και Οπλίτες των Ε.Δ. και Σωμάτων Ασφαλείας του Εθνικού Στρατού και λοιπού πληθυσμού της χώρας μας, οι οποίοι έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι κατά τις επιχειρήσεις 1946 – 1949.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ύψωμα του Βιτσίου, με μέριμνα του Παραρτήματος Καστοριάς, παρευρέθηκε το ΤΣ/ΕΑΑΣ Ν. Φλώρινας με μέλη του Παραρτήματος.


 

 




Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση κοπής Βασιλόπιτας 
                                                         ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΛΑΦ Φλώρινας, Πλατ. Γ. Μόδη – Τ.Κ. 531 00
Τηλ. 23850 22668
Ιστοσελίδα: http://eaasflorina.blogspot.gr/

e-mail: eeasflorina@gmail.com
                   


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


             

      


                   Το Τ.Σ του Παραρτήματος  της ΕΑΑΣ Ν. Φλώρινας     
      Σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας   που θα πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017  και ώρα 12:00    στη ΛΑΦ . Φλώρινας